Teksten

Als je een website laat bouwen heb je de keuze om zelf je teksten te schrijven of een tekstschrijver in te schakelen. Jij wil via jouw site jouw product verkopen, in welke branche je ook actief bent. De inhoud en de presentatie van de gekozen teksten zijn hierbij van groot belang;  je wil de bezoeker boeien en iets te bieden hebben.

Teksten laten schrijven.

Wil je je teksten laten schrijven dan kun je ons hiervoor inschakelen. Op basis van een interview en wellicht wat onderwerpen die jij graag in de tekst wil hebben wordt voor jou een concepttekst samengesteld. Een logische opbouw van de site is de basis, zonodig kunnen wij je hierin adviseren en/ of concrete voorstellen doen.

Zelf teksten schrijven

Ga je zelf de teksten voor je website schrijven dan zijn dit een aantal tips:

  • schrijf korte teksten met veel betekenisvolle tussenkopjes
  • zet het belangrijkste bovenaan zodat de lezer er niet naar hoeft te zoeken
  • ga uit van wat de bezoeker zoekt op jouw site;  welke problemen kun of ga jij voor hem oplossen

Tekst/ -eindredactie

Wil je zelf je teksten / brieven schrijven, maar heb je behoefte aan een kritische blik dan kunnen wij ook tekstredactie verzorgen. Niets is zo storend als fouten bij grammatica en schrijfstijl in een tekst. Een website moet een geheel vormen qua vormgeving/ functionaliteit en teksten.

De eindredactie van een fantasy-tekst werkt hetzelfde als het redigeren van een reclamefolder, sitetekst of een krantenbericht. Wat is de link? Taal. Daar verandert niets aan en dat weten wij als de beste.

Wanneer gebruik je nu een d, t of dt? Is het nu hun of hen? Taal, het ligt niet altijd voor de hand. Of jouw toepassing nu zakelijk is, informerend of wervend, goed taalgebruik is het allerbelangrijkst.

Dit kan voor een webtekst zijn, ondertiteling, een brief of folder, maar ook jouw hele (zakelijke) publicatie.

Ben je niet zeker? Laat ons eens met je meekijken.

Vertalingen

Indien gewenst kunnen wij tevens ook je vertaling van en naar het Engels verzorgen.

Reacties zijn gesloten.