Hosting

Jouw website moet ergens op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet, zodat de website dag en nacht te bezoeken is. Wij hebben een aantal van deze servers en het ‘verhuren’ van ruimte die je website daarop inneemt wordt ook wel hosting genoemd.

Er zijn veel aanbieders van hosting en de nadruk wordt meestal op de prijs gelegd. De kwaliteit van de server, de snelheid en de functionaliteiten zijn echter zeker zo belangrijk. Als je gebruik van onze hostingservice gaat maken, dan zetten wij de site op een snelle en betrouwbare server. Je kunt bovendien altijd een beroep doen op onze eigen support.

Zonder hosting is een website niet bereikbaar en kan men geen (bedrijfs) e-mail ontvangen. De webservers van onze partner staan in Arnhem en zijn direct aangesloten op de Amsterdam IX voor de meest optimale verbinding. Er zijn diverse mogelijkheden en je kan zover gaan als je zelf wil. Voor een gemiddelde website en de beschikking over een aantal e-mailadressen kun je bijvoorbeeld goed uit de voeten met het Basic pakket (1 GB), ons meest populaire pakket.

Hosting aanvragen?

Veel van onze klanten zijn reeds aangesloten op onze webservers, voor hosting van websites en de verzorging van emailverkeer. Heb je interesse in onze hosting? Bij een nieuwe website kunnen wij deze binnen 24 uur online zetten, of, in het geval van een bestaande site met domeinnaam, hebben wij alles binnen één week verhuisd. Vul voor meer informatie of het aflsluiten van een hostingpakket het antwoordformulier >> in, dan nemen wij per omgaande contact met jou op.

Reacties zijn gesloten.